Cum cumpar

Daca unul sau mai multe dintre produse de pe site se potriveste cu specificatiile produsului pe care il cautati, exista doua modalitati de a-l comanda :

1. Prin intermediul cosului de cumparaturi din site:

In momentul in care ai gasit produsul care te intereseaza, da click pe poza pentru a intra in pagina de detalii a produsului respectiv, aici poti selecta marimea si culoarea.

Dupa ce ai selectat culoarea si marimea potrivita apasati butonul : ADAUGA IN COS.

Cosul de cumparaturi : Dupa ce ai adaugat un produs, va aparea cosul tau de cumparaturi care contine produsele care le-ai adaugat si detaliile comenzii. In cosul de cumparaturi ai posibilitatea de a revizui lista cumparaturilor si de a sterge din produsele adaugate.

Daca doresti sa continui cumparaturile apasa butonul : CONTINUA CUMPARATURILE.

Daca ai facut modificari in cosul de cumparaturi si vrei sa le salvezi, trebuie sa apesi butonul : SALVEAZA MODIFICARILE.

Pentru finalizarea comanzii apasa butonul: TRIMITE COMANDA.

Pentru a putea trimite comanda este necesar sa completezi datele tale personale in formular, in cazul in care adresa la care doresti sa iti fie livrata comanda este diferita de adresa din buletin te rog sa introduci si o adresa de livrare.

Selectati modul in care doresti sa se faca livrarea : Curier rapid sau Posta Romana( in orice localitate din tara).

Dupa ce ai adaugat toate datele personale valide, ai specificat modul de livrare si ai revizuit detaliile comenzii, poti efectua comanda apasand butonul : TRIMITE COMANDA.

In cazul in care doresti sa renuntati la comanda apasa butonul : ANULEAZA

Dupa efectuarea comenzii vei fii contactat telefonic in cel mai scurt timp posibil pentru confirmare. Un email de confirmare va fost trimis automat pe adresa de email de pe care sa facut comanda.

2. Telefonic:

Apeland numarul de telefon +4 0725 81 55 67

Program: Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

                Sambata:     10:00 - 14:00

3. Atentie !!! Nu vor fi onorate comenzile cu valoare mai mica de 30 ron.