Magazine

Magazinul Ralf - Materiale textile, Accesorii pentru croitorie si Mercerie

Adresa: B-dul Ion Mihalache nr. 109 Bl. 13A, Parter, Bucuresti

In urma solicitarilor clientilor, Magazinul de materiale textile si accesorii pentru croitorie a fost extins cu produse de mercerie. Pe langa multe modele de materiale textile, finet, bumbac pentru lenjerii, captuseli, casmir, matase, satin, voal, creep, etc. se gasesc fire, fermoare, dantele, ace pt. cusut manual si la masina, panglici de diferite dimensiuni si multe altele. De asemenea puteti gasi toata gama de masini de cusut Brother si Bernina, manechine reglabile de croitorie, tipare de croitorie.

Tel Vodafone: +4 0725 81 55 67

 

 

 

Magazin Cosmetice Ralf Bucuresti - Ion Mihalache

Adresa: B-dul Ion Mihalache 93-105 Bl 14 Parter, Bucuresti

Primul magazin infiintat de societatea noastra in 1992. Domeniul principal al magazinului este de cosmetice. Acesta este situat in B-dul Ion Mihalache. Aici se gasesc produse si articole cosmetice pentru toate tipurile de clienti. Atat produse cosmetice de intretinere cat si de infrumusetare.

Tel Vodafone: +4 0770 687 419

 

 

 

Magazin Mercerie Ralf Bucuresti - Ion Mihalache

Adresa: B-dul Ion Mihalache 93-105 Bl 14 Parter, Bucuresti

Primul nostru magazin de mercerie, este cel din Ion Mihalache. Inceputul a fost greu si anevoios avand suisuri si coborasuri dar am reusit sa mergem inainte si sa reusim sa stapanim acest domeniu dificil al merceriei. Va steptam sa ne vizitati si sa apreciati efortul pe care l-am depus pentru a incerca sa aducem o varietate cat mai larga de produse intr-un spatiu atat de mic.

Tel Cosmote: +4 0768 617 184