Informatii despre livrare

Livrarea se face in orice locatie din tara prin PACKETA

 

Livrarea dureaza 1-2 zile si costa 15-30 lei, in functie de marimea si greutatea coletului,oriunde in tara, fara a percepe taxa pt km suplimentari. Un colet pana in 2 kg, costa in jur de 15 lei transportul.

Destinatarul primeste coletul la adresa specificata in maxim 2 zile de la expediere, impreuna cu factura sau bonul fiscal.

Comenzile se expediaza in 1-2 zile lucratoare de la lansarea comenzii, in functie de disponibilitatea produselor in stoc.

Taxele de livrare sunt suportate de catre client si sunt calculate la tarife preferentiale negociate de catre firma pentru clientii nostri.

Sambata si duminica nu se expediaza comenzi.

!!! Din cauza neseriozitatii Postei Romne (colete intarziate, lipsa instiintarii destinatarului, colete tinute in sediul postal din sector iar noi am fost notificati ca destinatarul nu a ridicat coletul, colete pierdute, etc), am decis sa nu mai colaboram cu aceasta. Am inlocuit Posta Romana cu alt curier, care livreaza colete la domiciliu destinatarului, la preturi aproximativ la fel. !!!

Posta Romanalivrarea dureaza 3-5 zile si costa 15 lei.

Destinatarul va primi la domiciliu un aviz postal prin care este instiintat de primirea coletului. Cu avizul si cartea de identitate se va prezenta la Oficiul Postal de care apartine pentru plata contravalorii produselor comandate, a taxelor postale si ridicarea coletului