Despre noi

Scurt istoric

In 1992 se infiinteaza SC RALF SERV COM SRL cu domeniul principal de activitate comertul cu produse de larg consum. Dupa 8 ani timp in care societatea a oscilat intre comertul cu diferite produse de larg consum, conducerea societatii a decis ca produsele cosmetice sunt prioritatea noastra.

In 2000 societatea noastra infiinteaza primul magazin de mercerie din zona Ion Mihalache (fosta 1 Mai).

In 2007 se deschide al treilea magazin al societatii si in acelasi timp al doile magazin de articole de mercerie in cadrul complexului comercial CORA Lujerului. Pe parcursul a 10 luni acesta a functionat in cadrul complexului atragand in acelasi timp multi clienti fideli atat pt noi cat si pentru complexul comercial.

In 2008 datorita unor conjuncturi nefavorabile pentru societatea noastra, am fost nevoiti sa inchidem magazinul din Cora Lujerului si sa il mutam in "Complexul Comercial Carrefour Colentina". Acesta fiind deschis si in prezent intr-un chiosc pe culoarul central in dreptul caselor de marcat.

In decembrie 2008 se deschide al patrulea magazin mixt (cosmetice si mercerie) in orasul Calarasi. Dupa 3 ani in care am tot incercat prin diverse metode (publicitate la radio, diversificarea produselor, etc.) sa facem magazinul sa aduca profituri s-a decis inchiderea acestui magazin in data de 15 mai 2011.

10 iunie 2011 se deschide magazinul din Alunisului.

In 22 septembrie 2011 am creat canalul de YouTube al magazinelor RALF

In anul 2012 se deschide Magazinul de Materiale Textile si Accesorii pt. Croitorie, situat in bdul Ion Mihalache nr. 109, bl. 13 A parter. In cadrul magazinului se afla o gama variata de materiale textile, masini de cusut si accesorii pt croitorie.

Din februarie 2014, datorita faptului ca magazinul din cadrul Galeriei Comerciale Carrefour Colentina s-a inchis, magazinul Materiale Textile si Accesorii pt. Croitorie isi largeste gama de produse cu cele de mercerie, acum activand un magazin complet din punct de vedere al domeniului lucru de mana.

Pe 01 Mai 2020 am decis sa ne implicam mai mult in ridicarea canalului de youtube prin publicarea de continut video de calitate. Pe aceasta cale va invitam sa deveniti abonati ai canalului nostru.